dilluns, 22 de novembre del 2010

A ABRIL LI AGRADA...

Hola a tots!
Avui hem començat el llibre viatger. La primera ha sigut Abril, que ens ha dit que li agraden moltes coses com: anar a l'escola, jugar amb els amics, inventar-se cançons, jugar amb Frida (la gossa d'uns amics), passar el dia als tobogan d'Aquarama, jugar amb el seu germà, inventar-se historietes, que Laura li pinte les ungles, fer excursions a la muntanya, jugar amb el seu cavall imaginari...i moltes altres coses! Però el que més li agrada és: Dibuixar, fer manualitats i anar a una aldea que es diu "Ahillas".
Amb la seua familia, Abril ha decorat el llibre viatger molt bonic!
Moltes gràcies familia!
Fins aviat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola lleons y lleonas me parece muy divertido lo del libro viajero porque asi os podeis conocer mejor entre vosotros y a la hora de hacer el trabajos sera muy divertido hacerlo con los papis. Gracias por la idea Mireia. Besitos a todos, la mama de Mónica

CLASSE DELS LLEONS ha dit...

Hola!
Que bien!Ya tenemos un comentario de una mami!
La verdad es que es una actividad bonita para todos, pero no seria posible sin vuestra ayuda, así que gracias a vosotros! Ahora poco a poco lo iremos construyendo entre todos!
Un abrazo!

Anònim ha dit...

HOLA SOM ELS PARES DE MARC TRAVER. ENS PAREIX MOLT EDUCATIU I DIVERTIR EL LLIBRE VIATGER. JA EM POGUT CONEIXER PER ESTA PAGINA A "UNGLES". LA VERITAT ES QUE ESTA CLASSE DELS LLEONS ESTA MOLT UNIDA. TOTS EL XIQUETS SE PORTEN MOLT BE ENTRE ELLS I MARC ESTA MOLT CONTENT EN MIREIA. BESETS PER A TOTS.

CLASSE DELS LLEONS ha dit...

HOLA!
MOLTES GRÀCIES, PAREIX QUE AIXO JA S'ANIME!
LA VERITAT ES QUE AQUESTA CLASSE DELS LLEONS ÉS MOLT BONICA!ELS XIQUETS I XIQUETES ES PORTEN MOLT BÉ ENTRE ELLES, I TAMBÉ ES PORTEN MOLT BÉ A CLASSE, LA QUAL COSA FACILITA MOLT LA MEUA TASCA, I FA QUE TOTS ENS HO PASSEM D'ALLÒ MÉS BÉ!
FINS AVIAT!

Publica un comentari a l'entrada