dimarts, 30 de novembre del 2010

A PAULA LI AGRADA...

Hola a tothom!
La nova protagonista del llibre viatger ha sigut...Paula! En ha contat que viu a Moró, i que te una germaneta que li diuen Judith, amb qui li agrada molt jugar. També li agraden altre coses com jugar amb Simba, (el seu gos), pintr-se la cara, disfressr-se i per damunt de tot...nadar en la piscina!
A més, Paula és molt artista, i ha decorat molt bé les seues pàgines del llibre!

Gràcies familia!!

4 comentaris:

Amparo ha dit...

L´hem passat molt be fent el llibre viatger, es interesant treballar amb els nostres fills i res millor que contant el que mes els agrada. Tambe ens pareix interessant el blog perque a ells els agrada molt veure´s a l´ordinador i contar-nos el que estan fent.

CLASSE DELS LLEONS ha dit...

Hola Amparo!
Moltes gràcies per la vostra participació!La veritat és que us ha queat molt bonico, i Paula estava molt contenata quan ens el contava!
M'alegra que vosaltres també hagueu gaudit fent l'activitat!

Anònim ha dit...

Hola,soc Pep,enhorabona pel vostre excel.lent blog.Hem gaudit un munt veient a Paula i a tota la seua classe en les vostres activitats.
Es molt bonico poder seguir el dia a dia dels lleons i lleones i esperem noves entregues per tornar a vore a Paula i a la seua classe. Moltes felicitats per a tots!!

CLASSE DELS LLEONS ha dit...

Hola Pep!
Móltes gràcies. El millor de tot és que aquest blog comença a "animar-se", familiars, alumnes i amics que escriuen! Gràcies a això, el blog te sentit i és pot dur a terme!
M'alegre de que us agrade!
Una salutació!

Publica un comentari a l'entrada