dimarts, 30 de novembre del 2010

A PAULA LI AGRADA...

Hola a tothom!
La nova protagonista del llibre viatger ha sigut...Paula! En ha contat que viu a Moró, i que te una germaneta que li diuen Judith, amb qui li agrada molt jugar. També li agraden altre coses com jugar amb Simba, (el seu gos), pintr-se la cara, disfressr-se i per damunt de tot...nadar en la piscina!
A més, Paula és molt artista, i ha decorat molt bé les seues pàgines del llibre!

Gràcies familia!!

dilluns, 22 de novembre del 2010

A ABRIL LI AGRADA...

Hola a tots!
Avui hem començat el llibre viatger. La primera ha sigut Abril, que ens ha dit que li agraden moltes coses com: anar a l'escola, jugar amb els amics, inventar-se cançons, jugar amb Frida (la gossa d'uns amics), passar el dia als tobogan d'Aquarama, jugar amb el seu germà, inventar-se historietes, que Laura li pinte les ungles, fer excursions a la muntanya, jugar amb el seu cavall imaginari...i moltes altres coses! Però el que més li agrada és: Dibuixar, fer manualitats i anar a una aldea que es diu "Ahillas".
Amb la seua familia, Abril ha decorat el llibre viatger molt bonic!
Moltes gràcies familia!
Fins aviat.

dimecres, 17 de novembre del 2010

FELICITATS JOSE!

Hola families!
Hui a la classe dels lleons hem estat de festa, i és que el nostre amic Jose ha fet 4 anyets! Ell, s'ha fet una corona daurada molt bonica, amb gomets de colors, i els companys li han dibuixat tot alló que li volien regalar: una muntanya, una tarta, una escala, una castell, el Sol...
Finalment, entre tots ens hem "menjat" la tarta de la pissarra, que avui era de llima, maduixa, xocolata i nata!
Per molts anys Jose, esperem que t'ho hages passat molt bé!



dimecres, 3 de novembre del 2010

JA TENIM TEMA PER AL PROJECTE DE TREBALL

Hola a tots!
Ahir pel matí ens vam ajuntar els lleons i les tortugues per tal de decidir que voliem estudiar. Ha havia moltes coses que ens interesaven com son: Els pallassos, les bruixes, els dracs, les cases, els mitjans de transport i les princeses.
Vam votar tots, cada ú el que més li agradaria estudiar  i al final va eixir el tema de...LES PRINCESES!!
Aixina que estarem unes semanetes estudiant-les!( I intentant donar una nova versio de les mateixes)
Esperem la vostra ajuda.
Gràcies!

dimarts, 2 de novembre del 2010

QUAN ÉS EL TEMPS DE MENJAR CASTANYES...

Hola a tots!
El divendres per la vesprada a l'escola de Sant Joan de Moró, els alumnes d'infantil vam tindre una bona sorpresa: Ens va visitar la castanyera!Com ja sabem, la castanyera és una dona que hi viu a la muntanya i quan arriba la tardor, agafa castanyes dels arbres i les ven a la plaça als xiquets i xiquetes. Dons bé, en aquest cas, la castanyera va vindre a la nostra escola, vam cantar tots junts la seua canço i ens va portar castanyes i altres fruits secs de la tardor...que bons!
Ací us deixem unes fotos, fins aviat!