dimecres, 9 de febrer del 2011

EL LLIBRE VIATGER CONTINUA VIATJANT...

Hola a tothom! Com ja sabeu, cada setmana el llibre viatger visita una casa i alli els alumnes amb ajuda de les families expliquen allò que mñes els agrada en les ultimes setmanes el llebre ha estat a casa de Ruth, de Lucía, de Mónica i de David i aixó és el que ens han contat que els agrada:


RUTH ens va contar que te dues germanes, Vicky i Judith, i que lia grada molt jugar amb elles. També li agraden els contes misteriosos de fades bruixes i mags, nadar a la piscina amb les amigues, disfressar-se en halloween... També ens va contar que va neixer el dia de nadal, per aixó en sa casa aquesat festa es celebra doble! A Ruth no li agrada quan plou i fa fred...però li encanta xapotejar als tolls!





La setmana següent el llibre va viatjar fins la casa de LUCÍA, que ens va contar que va nèixer el 28 d'Octubre i que viu a Moró des de fa un any. Ens va dir que li agrada molt vindre al col.le, jugar amb els amics, les nines i visitar als iaios. D'altra banda li agrada el nadal, els aniversaris, anar a la fira, pasqua...tot tipus de festa!




A continuació el llibre va visitar la casa de MÓNICA
que ens va dir que te 4 anyets però que el 1 de Març en fa 5! A Mónica li agraden moltes coses: anar a Jerica, jugar amb els seus gossos, vore els bous del seu poble, jugar amb el seu germà i els seus cosins, jugar a nines, anara a la fira, distressar-se, els cavalls...i els animals en general! També li agrada anar en bici, jugar a bous, anar a la piscina, anar a animar a l'equip de futbol de Jerica i vore dibuixos a la tele (Bob esponja, Los Simpson, Dora la exploradora...) Quantes coses!


Finalment, el llibre va estar la setmana passada en casa de DAVID que ens va ditr que el seu natalici és el 7 d'Agost i sempre ho celebra amb una festa molt gran que li agrada molt! El que més li agrada a David son els trens i per això les avies el van portar a Valencia en un tren de rodalies, i els pares li van regalar un de llarg recorregut!
 A David li agrada molt jugar amb les seues joguines a casa, anara a vore als avis i jugar amb el seu cosinet xicotet: Xavi!




I  de moment, fins ací ha harribat el llibre viatger, que continuarà viatjant fins que conega totes les cases i families de tots els xiquetes i xiquetes de la classe dels lleons!
Fins aviat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LA VERDAD ES QUE NOS ENCANTO HACER EL LIBRO VIAJERO CON MONICA. ELLA Y NOSOTROS NOS LO PASAMOS MUY BIEN, PREPARANDO LAS FOTOS Y TODO LO DEMAS. ESPERO QUE ESTA INICIATIVA SIGA A AÑO QUE BIENE. BESITOS LLEONS Y LLEONAS DE LOS PAPAS DE MONICA.

CLASSE DELS LLEONS ha dit...

Me alegro de que lo pasarais bien!
Nosotros también disfrutamos mucho cuando nos lo explican en clase. Yo también espero que se pueda seguir haciendo, además con lo que estais colaborando, hacer actividades de estas es un placer!

Publica un comentari a l'entrada