dilluns, 14 de març del 2011

EL LLIBRE VIATGER VISITA MÉS FAMILIES...

Hola a tots!
El llibre viatger de la classe dels lleons ha continuat anant de casa en casa i això és el que ens conten els alumnes:
DANIEL: Daniel diu que te 4 anys, però promte en fara 5. Va neixer el 24 d'Abril i el seu horoscop es Tauro. Li agrada passejar amb la moto, en el patinet de Bob esponja, jugar amb la pilota, anar a les boles, anar a la platja, a la piscina, viatjar amb la familia, anar al circ, que li conten contes...També ens va contar que te un germà major (Cristian), que una volta va anar de viatge a Benidorm...





La setmana següent, el llibre va anar a casa de MARC TRAVER que ens va contar que ja te 5 anyets (els va fer el 2 de Febrer). A Marc li agrada jugar a futbol, muntar en bici, passetjar per la muntanya, jugar amb els seus amics, jugar amb els cotxes, tocar la bateria...Els diumenges va a dinar a Cabanes, on viu la seua iaia i els seus cosins Erika i Iñaki. També li agraden els cavalls, els gats, el zoo... A l'estiu va  a Orpesa i s'ho passa molt bé jugant amb la sorra, pescant peixets... Però el que més li agrada es vore jugar al Barça amb el seu papa.


Després el llibre va anar a casa de NEREA. Ens va contar que te 5 anyets, i els va fer el dia 24 de gener. Li agrada fer coses al col.le i jugar amb els seus amics. També li agrada jugar amb la pilota, anar en bici, ballar, vore dibuixos animats i patinar. D'altra banda li agrada molt estar amb els seus iaios i amb la goseta Tana. Als seus papis els agrada molt portar-la al cinema, al circ, a vore cosetes que fan per ahi....que bé s'ho passen!




Després el llibre va anara a casa de CLARA que ens va contar que té un germà beso, Marc i una germana de 8 anys Anna. A Clara li agarada molt la piscina, la neu, els clics, la platja, anar en bici, pintar, els bebes, la fruita, les pel.licules (sobre tot la de Narnia), anar en patinet i jugar amb els seus germans i amics: Marc, Joan, Aitana; Pau, Vega, Teo, Anna...

Finalment el llibre ha estat en casa d'ALBERT que ens ha fet una endivinalla molt xula: ens ha ficat fotos des que era xicotet fins ara i hem endivinat que era ell! També ens ha contat que li agrada molt patinar, jugar amb el seu germanet Joan, el pilla-pilla, els cotxes, els gossos, l'ordinador, la NDS, la tele... Però el que més li agrada és el futbol. Fins i tot te una foto amb els jugadors del Villareal! També li agrada jugar a futbol en l'equip d'Alcora i anar a esquiar...que guai!

I fins aci hem arribat!On anirà ara el llibre viatger...?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada