diumenge, 17 d’abril del 2011

EL LLIBRE VIATGER CONTINUA LA RUTA...

Hola a tothom!
Com ja sabeu, el nostre llibre viatger ha continuat anant de casa en casa dels lleons i les lleones, i això és el que s'ha trobat:
El llibre va anar a casa de DOUNIA que ens va contar que el que més li agrada és: dibuixar, fer biscuits amb la seua mami, llegir contes, disfressar-se,  els cotxes, jugar amb els seus amics, els animals...però el que més li agrada és estar amb els seus papis. A més ens va contar que un dia va anar al circ i es va fer una foto amb una cria de lleó! També ens va contar que des que era ben xicoteta li ha agradat molt Ripollés i per això esta molt contenta de que ara l'estudiem a Plàstica.
Finalment Dounia ens va decorar el llibre amb uns dibuixos molt xulos!


Després el llibre se'n va anar cap a casa de JOSE  que ens va contar que el que més li agrada és jugar amb els seus amics, disfressar-se, anar al col.le, jugar al pilla-pilla i sobre tot jugar amb els seus animalets  de plàstic i amb els de veritat, que en te un fum!A més, Jose ens va contar que viu a la muntanya i això li agrada molt perque així pot tindre tots els seus animalets. També li agrada anar a l'apartament d'Orpesa, al cinema, al circ i a la fira!Que bé  s'ho passa Jose!
Després el llibre va anar a casa d'ISMAAIL que ens va contar que te 4 anys i va nèixer el 23 de setembre. Ismaail te un germà i tres germanes i li agrada molt jugar amb ells. També li agrada jugar a futbol i és del Barça. A més li agrada dibuixar, pintar, jugar amb els amics de l'escola... i sobre tot anar al Marroc a l'estiu! A més Ismaail va ficar moltes fotos i pegatines dels animalets que més li agraden.
Finalment el llibre va anar a casa d' IKRAM que amb ajuda  de la  seua germana Yamila, va  fer un es pàgines molt boniques. Ikram ens va contar que te 3 germanes i 2 germans, i que els seus pares se diuen Yousef i Aicha. A ella li agraden moltes cosas com cantar, dibuixar, pintar, jugar amb la seua germaneta, jugar a futbol, vore la televisió, anar de vacences al Marroc...Cuantes coses!!
I fins ací arribem! Ara el llibre continuara viatgant...i ja li queden poques cases per visitar!Fins aviat.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada