dimecres, 29 de juny del 2011

EL LLIBRE VIATGER ACABA EL SEU VIATGE!

 El llibre viatger...ja ha acabat el seu viatge, i ha visitat totes les cases dels lleons i les lleones.
ÁLVARO ens va dir que te 4 anys, va neixer el 3 de Setembre en Gandia. el su papa es diu sergio, la seua mamà Vanessa i la seua germana Adela. Li agrada molt jugar amb les seues gosetes: Loba i Brillantina. Jugar amb Adela, viure al camp on fa moltes coses a l'aire lliure, pujar als arbres, anar en bici, patinar, jugar amb els cotxes a la terra, anar de cumple...
Que xulo!
 Despres el llibre va anar a casa de BEATRIZ que té 4 anys, però el 29 d'agost en farà 5. Li agrada jugar amb els seus cosins Alba i Gerard a la villa i menjar paella els diumenges, disfressar-se de sevillana i ballar, maquillar-se, tocar el tambor, anar de festa, viatjar amb els papis: Pedro e Inma!
Que guai!
   
LAURA, que té 5 anys  ens va contar que és fan de les princeses Disney. Els seus colors preferits son: rosa, morat, taronja i groc. Li agrada fer esport, vore pel·licules de les princeses com "La Sirenita", "La bella Durmiente"...disfressar-se de princesa... Te dos germans: Clara de 8 anys i Aitor d'un anyet.
Molt bé Laura!
Finalment el llibre va viatjar fins a casa de MARC GUINOT que ens va contar que te 4 anys i sempre esta content. El que més li agrada a marc és: Els cavalls, els gossos, la usica, escalar, disfressar-se i el Nadal! També li agrada molt les festes, anar en bici, la fruita, pensar, llegir, les titelles i anar a la platja! Que bonico!

I FINALMENT... MOLTES GRACIES A TOTES LES FAMILIES JA QUE SENSE LA VOSTRA COL·LABORACIÓ NO HAGUERA ESTAT POSSIBLE FER AQUESTA ACTIVITAT TANT BONICA!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada