dilluns, 28 de febrer de 2011

PRIMER DESTARIFO...

Ja arribat el rei carnestoltes a la nostra escola!
I abans de que el cremem el divendres, ens ha demanat que cada dia fem uns destarifos. Avui ens hem ficat un llaç blau al cap com el de Alicia en el pais de les Maravelles dons, com ja sabeu, les nostres disfresses d'aquest any són de bandes sonores de Disney. Quin destarifo huarem de dur demà?
Mireu que guapos estem tots i totes...

diumenge, 27 de febrer de 2011

JA ARRIBA LA SETMANA DE CARNAVAL...



 Hola a tots!
Com ja sabeu la setmana que ve celebrarem el carnaval! Durant tota la setmana haurem de vindre  a escola amb diferents destarifos i quan arribe el divendres... ens posarem la nostra disfressa de Mickey i eixirem a donar una volteta pel poble! Quines ganes! per a q tothom s'entere , entre tots hem fet uns cartells anunciadors molt bonicos! Us agraden?

FELICITATS PAULA!

Hola a tothom!
Aquesta setmana hem tornat a estar de festa, i és que un altra xiqueta de la classe dels lleons ha arribat als 5 anyets! En aquesta ocasió ha estat la nostra amiga Paula. Com sempre, els lleons li vam fer uns dibuixos molt bonicos, es vam menjar la tarta de 5 pisos...i li vam cantar la cançoneta dels aniversaris!
PER MOLTS ANYS BONICA!

dimarts, 15 de febrer de 2011

LES DISFRESSES JA ESTAN EN MARXA

Hola!
D'ací unes setmanes celebrarem la festa de carnaval i per això necessitem una disfressa, així que les mares dels lleons i de les tortugues s'han ficat en marxa i han muntat un taller de costura de 1ª! Maquines de cosir, tisores, pegamin, teles...QUINES ARTISTES!

LA FESTA DELS PALLASSOS!

Hola a tots!
Com ja sabeu estem estudiant el circ. L'altre dia vam decidir fer una festa de pallassos, ja que és l'artista que més ens agrada. Així que entre Neus i Mireia ens vam pintar la cara i vam fer pallassades una bona estona.
Que bé ho vam passar...i que guapos estavem tots!


dimecres, 9 de febrer de 2011

EL LLIBRE VIATGER CONTINUA VIATJANT...

Hola a tothom! Com ja sabeu, cada setmana el llibre viatger visita una casa i alli els alumnes amb ajuda de les families expliquen allò que mñes els agrada en les ultimes setmanes el llebre ha estat a casa de Ruth, de Lucía, de Mónica i de David i aixó és el que ens han contat que els agrada:


RUTH ens va contar que te dues germanes, Vicky i Judith, i que lia grada molt jugar amb elles. També li agraden els contes misteriosos de fades bruixes i mags, nadar a la piscina amb les amigues, disfressar-se en halloween... També ens va contar que va neixer el dia de nadal, per aixó en sa casa aquesat festa es celebra doble! A Ruth no li agrada quan plou i fa fred...però li encanta xapotejar als tolls!





La setmana següent el llibre va viatjar fins la casa de LUCÍA, que ens va contar que va nèixer el 28 d'Octubre i que viu a Moró des de fa un any. Ens va dir que li agrada molt vindre al col.le, jugar amb els amics, les nines i visitar als iaios. D'altra banda li agrada el nadal, els aniversaris, anar a la fira, pasqua...tot tipus de festa!




A continuació el llibre va visitar la casa de MÓNICA
que ens va dir que te 4 anyets però que el 1 de Març en fa 5! A Mónica li agraden moltes coses: anar a Jerica, jugar amb els seus gossos, vore els bous del seu poble, jugar amb el seu germà i els seus cosins, jugar a nines, anara a la fira, distressar-se, els cavalls...i els animals en general! També li agrada anar en bici, jugar a bous, anar a la piscina, anar a animar a l'equip de futbol de Jerica i vore dibuixos a la tele (Bob esponja, Los Simpson, Dora la exploradora...) Quantes coses!


Finalment, el llibre va estar la setmana passada en casa de DAVID que ens va ditr que el seu natalici és el 7 d'Agost i sempre ho celebra amb una festa molt gran que li agrada molt! El que més li agrada a David son els trens i per això les avies el van portar a Valencia en un tren de rodalies, i els pares li van regalar un de llarg recorregut!
 A David li agrada molt jugar amb les seues joguines a casa, anara a vore als avis i jugar amb el seu cosinet xicotet: Xavi!




I  de moment, fins ací ha harribat el llibre viatger, que continuarà viatjant fins que conega totes les cases i families de tots els xiquetes i xiquetes de la classe dels lleons!
Fins aviat!

dissabte, 5 de febrer de 2011

LA NOSTRA DISFRESSA

Hola a tots!
Els lleons i les tortugues ja hem triat la nostra disfressa per al Carnaval d'aquest any. Com ja sabeu, el tema del curs és la música i per això anem a difessar-nos de bandes sonores de Disney. Nosaltres hem triat "El aprendiz de brujo" de la pel.licula "FANTASIA DISNEY", així que ens disfrassarem de  "MICKEY HECHICERO"
Ací podeu vore-ho!

Hola a

dimecres, 2 de febrer de 2011

FELICITATS IKRAM I MARC!

Hola a tots!
Avui a la classe dels lleons hem tingut festa doble i és que hem celebrat l'aniversari de Marc Traver i d'Ikram que han fet 5 anyets! Els hem fet dos llibrets, dues tartes i hem cantat dues vegades la cançoneta també! Així que ho hem passat el doble de bé!