dijous, 24 de març del 2011

UN NOU PROJECTE...ELS DINOSAURES!

Dons bé, una volta hem acabat un projecte, cal començar un altre!Així que aquesta vesprada els lleons i les tortugues s'han juntat per tal de triar el que volen estudiar en les próximes setmanes. Futbol, basquet, les cases, les flors...i ELS DINOSAURES!Que ha guanyat amb 22 vots! Ara cal esbrinar que volen saber estos xiquets i xiquetes dels dinosaures,buscar informació i...en marxa!

ACABEM EL PROJECTE DE TREBALL DEL CIRC...

Aquesta setmana els lleons hem acabat el projecte de treball del circ.Parlant del que hem aprés, ens vam donar compte de que haviem aprés un munt de coses. Han estas dos mesos plens d'activitats i moments molt bonicos, però tot té el seu final, i ara cal aprendre unes altres coses.
Per acabar el projecte, vam fer un joc-concurs molt xulo, en el que tots i totes van participar i van contestar molt bé a les preguntes...se les sabiem totes!Així, que els quatre grups (domadors, mags, trapezistes i pallassos) van guanyar una medalla i una moneda! Enhorabona campions...!

dilluns, 14 de març del 2011

EL LLIBRE VIATGER VISITA MÉS FAMILIES...

Hola a tots!
El llibre viatger de la classe dels lleons ha continuat anant de casa en casa i això és el que ens conten els alumnes:
DANIEL: Daniel diu que te 4 anys, però promte en fara 5. Va neixer el 24 d'Abril i el seu horoscop es Tauro. Li agrada passejar amb la moto, en el patinet de Bob esponja, jugar amb la pilota, anar a les boles, anar a la platja, a la piscina, viatjar amb la familia, anar al circ, que li conten contes...També ens va contar que te un germà major (Cristian), que una volta va anar de viatge a Benidorm...





La setmana següent, el llibre va anar a casa de MARC TRAVER que ens va contar que ja te 5 anyets (els va fer el 2 de Febrer). A Marc li agrada jugar a futbol, muntar en bici, passetjar per la muntanya, jugar amb els seus amics, jugar amb els cotxes, tocar la bateria...Els diumenges va a dinar a Cabanes, on viu la seua iaia i els seus cosins Erika i Iñaki. També li agraden els cavalls, els gats, el zoo... A l'estiu va  a Orpesa i s'ho passa molt bé jugant amb la sorra, pescant peixets... Però el que més li agrada es vore jugar al Barça amb el seu papa.


Després el llibre va anar a casa de NEREA. Ens va contar que te 5 anyets, i els va fer el dia 24 de gener. Li agrada fer coses al col.le i jugar amb els seus amics. També li agrada jugar amb la pilota, anar en bici, ballar, vore dibuixos animats i patinar. D'altra banda li agrada molt estar amb els seus iaios i amb la goseta Tana. Als seus papis els agrada molt portar-la al cinema, al circ, a vore cosetes que fan per ahi....que bé s'ho passen!




Després el llibre va anara a casa de CLARA que ens va contar que té un germà beso, Marc i una germana de 8 anys Anna. A Clara li agarada molt la piscina, la neu, els clics, la platja, anar en bici, pintar, els bebes, la fruita, les pel.licules (sobre tot la de Narnia), anar en patinet i jugar amb els seus germans i amics: Marc, Joan, Aitana; Pau, Vega, Teo, Anna...

Finalment el llibre ha estat en casa d'ALBERT que ens ha fet una endivinalla molt xula: ens ha ficat fotos des que era xicotet fins ara i hem endivinat que era ell! També ens ha contat que li agrada molt patinar, jugar amb el seu germanet Joan, el pilla-pilla, els cotxes, els gossos, l'ordinador, la NDS, la tele... Però el que més li agrada és el futbol. Fins i tot te una foto amb els jugadors del Villareal! També li agrada jugar a futbol en l'equip d'Alcora i anar a esquiar...que guai!

I fins aci hem arribat!On anirà ara el llibre viatger...?

dissabte, 5 de març del 2011

CARNAVAL

Hola a tots!
Divendres per la vesprada vam celebrar la festa de CARNAVAL! Ens vam disfressar de "Mickey aprendiz de brujo" de la pel.licula " Fantasia 2000" i estavem molt guapos i guapes. Primer vam eixir a donar una volteta pel poble, vam anar a la plaça de l'esglesia i vam escoltar el manifest del rei Carnestoltes. Després, vam tornar a l'escola on vam cremar el ninot de Carnestoltes i el AMPA ens va donar xocolata i una magdalena, vam brenar a classe...i ens vam acomiadar de Neus, perque era el seu ultim dia amb nosaltres.
Ens ho vam passar molt bé! Mireu que guapos i guapes anavem...


dijous, 3 de març del 2011

FELICITATS LAURA!

Hola hola!
Fa uns dies va ser l'aniversari de la nostra amiga Laura, però estava maleta i no ho vam poder celebrar a classe, així que avui que ja ha vingut, i ho hem celebrat. Com sempre, li hem fet una tarta, però avui ens ha exit molt més bona i és que tots anavem ven equipats de cuiners i cuineres!

PER MOLTS ANYS GUAPA.

L'ULTIM DESTARIFO!

Hola a tothom!
Avui hem fet l'ultim destarifo de la setmana de carnaval. Tots i totes hem anat a classe amb uns barrets de cuiners i uns davantals, com els de la pel.licula de Ratatouille. Barrets que se queien, davantals que ens anaven llargs i estropesavem...però que bé ho hem passat!
I demà serà el gran dia...esperem que faja bon temps!

dimecres, 2 de març del 2011

TERCER DESTARIFO

Hola a tothom!
Auia ha estat el tercer dia de la setmana de canaval, per això hem dut a terme el trecer destarifo: tots i totes hem anat al col.le amb samarreta roja i orelles de Mickey...aixina ens anem preparant per al divendres... Quin destarifo haurem de fer demà?

dimarts, 1 de març del 2011

FELICITATS MÓNICA

Hola a tothom!
Avui a la classe dels lleons tornem a estar de festa, i és que la nostra companya Mónica ja ha fet els 5 anyets! Com sempre hem dibuixat a la pissarra una tarta molt gran, de 5 pisos i ens l'hem menjat  nyam nyam!Que bona! Era de xocolata, maduixa, taronja, llima i nata! Finalment li hem cantat la cançoneta dels aniversaris i els companys li han fet uns dibuixos molt bonics.
PER MOLTS ANYS!

SEGON DESTARIFO

Hola hola!
Avui hem continuat amb els destarifos que ens mana el rei carnestoltes i ens hem hagut de ficar orelles i taques a la cara com els dalmates, de la pel.licula de Disney "101 DALMATAS".
MIREU QUE GUAPOS I GUAPES!