diumenge, 22 de maig del 2011

ENS VISITA BEA, LA MESTRA DE L'ANY PASSAT!

 A la classe dels lleons vam tindre una gran sorpresa! Ens va visitar la nostra mestra de l'any passat, Bea. ens va dir que estavem tots i totes molt grans i molt guapos. ens va fer molta il.lusio vore-la. Li vam ensenyar les cançons que hem aprés, li vam contar moltes coses...en ho vam passar molt bé!

dimarts, 17 de maig del 2011

DIA DEL LLIBRE

Com tots sabem, el 23 d'Abril és el dia del llibre. Celebrem el dia de Sant jordi, recordant la seua llegenda. Aquest any, el 23 d'Abril ha sigut pasqua, per això ho vam celebrar al maig. El AMPA, ha preparat una fireta de llibres en la que cada xiquet/a que ha portat un conte, ha tingut un "vale" per emportar-se a casa un altre conte! Ha estat molt "guai"



dilluns, 16 de maig del 2011

TRIEM LA MUSICA DE MEGAFONIA

Els alumnes d'infantil, hem triat la música que sonara per megafonía el mes de Juny. Els alumnes de 4 anys hem triat la canço de "Els Pets" de BON DIA.
Les tres que han proposat les mestres han estat:
- BON DIA "Els Pets"
- L'EMPORDÀ "Sopa de Cabra"
- CORREN "Els gossos i Macaco"
La de BON DIA ens ha agradat molt, i la hem votat 32 de 37 alumnes! Així que la segina setmana de Juny entrarem i exixrem d'escola amb aquesta canço tan xula...

dissabte, 7 de maig del 2011

EXCURSIÓ A DINÓPOLIS!

Hola a tots!
Ahir va ser un gran dia pels lleons i lleones, ja que despres d'un mes estudiant els dinosaures...VAM ANAR A DINÓPOLIS! (Teruel) Va ser una excursió molt xula en la que tots i totes vam xalar moltissim. Els lleons i les tortugues es vam portar molt requetebé i per això vam poder fer moltes coses: vam anar en unes camionetes a fer un viatge en el temps, vam vore un espectacle del Tiranosaure- Rex, un teatre molt xulo, unes titelles que ens van fer molta gràcia, vam pujar en unes barquetes i fins i tot vam vore una pel.licula en 3D!Després vam dinar y...vam anar a la Paleosenda! Alli vam jugar a paleontolegs amb fòssils de dinosaure "de veritat", vam entrar en la cova del dinosaure...i vam jugar una miqueta, fins que se va fer hora de tornar a casa!
En resum, va ser un dia genial...ho vam passar MOLT BÉ, i vam aprendre moltes coses per al nostre projecte. Ací ho podeu vore...

dijous, 5 de maig del 2011

ENS VISITA LA DRA. CORTÉS!

Hola a tots!
Avui a la classe dels lleons hem tingut una sorpresa, ens ha visitat una amiga de Mireia que es metgessa a l'hospital Sant Pau de Barcelona. Aprofitant els seus ultims dies de festa, ha vingut a la nostra escola per tal d'explicar als xiquets de 5 anys coses del cos humà, ja que estan fent un projecte de treball d'aquest tema. Quan ha acabat allí, ha vingut a la nostra classe i ens ha explicat moltes coses interessants, ja que encara que estem estudiant els dinosaures, als lleons sempre ens agrada aprendre coses noves. Elena ens ha explicat com tenim que rentar una ferida quan caiem, com se renten les dents...i el més bonic de tot: hem pogut escoltar el cor del company amb el seu fonendoscopi!
Moltes gràcies Elena!