dimecres, 29 de juny del 2011

EL LLIBRE VIATGER ACABA EL SEU VIATGE!

 El llibre viatger...ja ha acabat el seu viatge, i ha visitat totes les cases dels lleons i les lleones.
ÁLVARO ens va dir que te 4 anys, va neixer el 3 de Setembre en Gandia. el su papa es diu sergio, la seua mamà Vanessa i la seua germana Adela. Li agrada molt jugar amb les seues gosetes: Loba i Brillantina. Jugar amb Adela, viure al camp on fa moltes coses a l'aire lliure, pujar als arbres, anar en bici, patinar, jugar amb els cotxes a la terra, anar de cumple...
Que xulo!
 Despres el llibre va anar a casa de BEATRIZ que té 4 anys, però el 29 d'agost en farà 5. Li agrada jugar amb els seus cosins Alba i Gerard a la villa i menjar paella els diumenges, disfressar-se de sevillana i ballar, maquillar-se, tocar el tambor, anar de festa, viatjar amb els papis: Pedro e Inma!
Que guai!
   
LAURA, que té 5 anys  ens va contar que és fan de les princeses Disney. Els seus colors preferits son: rosa, morat, taronja i groc. Li agrada fer esport, vore pel·licules de les princeses com "La Sirenita", "La bella Durmiente"...disfressar-se de princesa... Te dos germans: Clara de 8 anys i Aitor d'un anyet.
Molt bé Laura!
Finalment el llibre va viatjar fins a casa de MARC GUINOT que ens va contar que te 4 anys i sempre esta content. El que més li agrada a marc és: Els cavalls, els gossos, la usica, escalar, disfressar-se i el Nadal! També li agrada molt les festes, anar en bici, la fruita, pensar, llegir, les titelles i anar a la platja! Que bonico!

I FINALMENT... MOLTES GRACIES A TOTES LES FAMILIES JA QUE SENSE LA VOSTRA COL·LABORACIÓ NO HAGUERA ESTAT POSSIBLE FER AQUESTA ACTIVITAT TANT BONICA!

dimarts, 28 de juny del 2011

ELS LLEONS I LLEONES SOM MOLT CANTARINS!

 






Al llarg del curs a la classe dels lleons hem cantat i ballat molt...moltissim! Ens agrada molt i a més ho fem d'alló més bé! Hem aprés cançons molt llargues en Castellà i en Valencià, de dinosaures, de caputxeta...Mireu, mireu...!

dilluns, 27 de juny del 2011

FELICITATS ALBERT, BEATRIZ I DAVID!




Ací tenim a Albert, que el 15 de maig va  fer 5 anyets! David i Beatriz els faran aquestes vacances  d'estiu però com a la classe dels lleons ens agrada molt la festa...ja ho hem celebrat! Com sempre vam fer uns pastissos  de 5 pisos, uns dibuixets...que bé!

FEM TEATRE!

Els alumnes d'infantil, hem fet al llarg del curs un taller de teatre. Una de les coses que hem fet en aquest taller, ha sigut preparar una obreta que hem representat al final de curs. Les tres obretes que hem fet els xiquets i xiquetes de la classe dels lleons han estat:
- ELS MÚSICS DE BREMEN
- BLANCANEUS I ELS NANETS
- LES CABRETES I ELS LLOPS
Tots hem participat i ho hem fet d'allò més be...som uns artistes!





RESTAURE AL MUSEU



Per tal de continuar el projecte de treball dels dinosaures, vam anar al museu de Castelló, on vam fer una visita a diferents sales i el millor... fer un taller en el que vam resaturas fòssils de dinosaure com uns autentics restauradors. Vam utilitzar lupes, pinzells...va ser molt divertit i vam aprendre molt!