dijous, 29 de setembre de 2011

TREIM PROJECTE DE TREBALL...EL FÚTBOL!!

Els lleons i les tortugues ens hem juntat per tal de votar el que voliem estudiar i hem decidit que estudiarem...el fútbol! aixi que ja ppodem anar buscant balons, equipatges, cromos...i qualsevol cosa que tinga relació amb el fútbol! Gràcies...!

TRIEM DELEGADES

A la classe dels lleons hem fet la nostra 1ª votació per tal de triar delegats. Per començar, vam explicar les funcions i l'importancia del delegats i així els alumnes van pensar si se volien presentar o no. Quan s'ho van pensar vam fer la "llista electoral", tots van anar a la taula i van escriure el nom de qui volien que fora delegat o delegada i el van ficat en la "urna". Finalment vam fer el reconte de vots i Abril i Ilenia van eixir delegades, ja que van ser les dos que més vots van tindre. Ara deuran anar a les assambles de delegats, per tal de representar a tots els alumnes d'infantil.

dissabte, 10 de setembre de 2011

ELS LLEONS TORNEM A L'ESCOLA!

Hola a tots!
Comença un nou curs i els lleons hem tornat a l'escola, per tal de fer infantil 5 anys...ja som els més fadrins del cicle!
Hem vingut amb ganes de parlar, contar el que hem fet a l'estiu, vore als companys, jugar amb ells...i treballar! Que aquest curs tenim molta feina!
Quan hem arribat hem vist que aquest curs estarem en un altra aula, perque ja som un poquet més grans.
Esperem que aquest curs siga, com a poc, tan bó com el  passat!