dilluns, 28 de novembre del 2011

ESTUDIEM ELS ROMANS


Hola a tothom!
Ja hem acabat el Projecte de Treball de FUTBOL i ara anem a estudiar ELS ROMANS. Els lleons volem saber moltes coses d'ells! Si teniu qualsevol tipus d'informació...ja sabeu!
Moltes gràcies.

diumenge, 20 de novembre del 2011

ENS VISITA CRISTINA, LA IAIA DE MARC I CLARA

Hola a tothom!
Aquesta setmana a la classe dels lleons hem tingut una visita molt especial, ha estat amb nosaltres la iaia de Marc i Clara, Cristina. Amb aquesta visita hem començat els tallers de families. Cristina ens va contar un conte PRECIOS de fades y donyets que vivien al Penyagolosa! Ens va deixar a tots bocabadats...MOLTES GRÀCIES "iaia Cristina"!!

dimarts, 8 de novembre del 2011

EXCURSIÓ AL MADRIGAL

Hui els lleons i les tortugues hem anat d'excursió. Per tal de vore tot el que les mestres ens han explicat a classe, del projecte de treball del futbol, hem anat al Madrigal, l'estadi del Villarreal C.F. Sonia i Carlos, ens han guiat per l'estadi, ens han ensenyat la zona VIP, el ninot que s'unfla quan el Villarreal fa gol, la zona de premsa, els vestidors, les grades... Després hem anat a la Ciutat esportiva, on hem vist als jugadors entrenar i ens ha saludat Cesar (el 2n porter) Finalment hem jugat un ratet a futbol....i ens han donat un regalet!!

Ha estat genial...moltes gràcies Villarreal C.F.!!