divendres, 30 de desembre del 2011

PER MOLTS ANYS!!

Aquest primer trimestre hem tinguts molts aniversarias a la classe dels lleons! Álvaro, Marc, Clara, Ismaail, Ilenia, Lucía, Jose, Ruth i Dounia han fet 5 anyets! En tots els seus aniversaris, els lleons els han fet un dibuix molt bonico, els han escrit unes parauletes d'amistat i entre tots ens hem "menjat" la super tarta de la pissarra!!
 PER MOLTS ANYS BONICOS!

TIREM LA CARTA ALS REIS MAGS D'ORIENT

L'ultim dia de classe, com ja escrivim molt bé, els lleons vam escriure la carta als reis per tal de demanar els regals que voliem que ens portaren. Despres vam anar a correus i  vam tirar la carta a la bustia, perquè arribe fins l'Orient! Ara només ens queda esperar fins el dia 5 de Gener a vore si ens hem portat prou bé i ens porten el que hem demanat!

PARTIDET DE FUTBOL ALUMNES - MESTRES

Hola a tots!Aquest curs, una de les activitats que vam fer en la Satmana de Pau i Convivència, va ser un partidet de futbol de mestres contra alumnes! Els lleons van jugar molt bé, i tots ens ho vam passar genial!

dimecres, 21 de desembre del 2011

Amb aquest poemeta nadalenc els lleons i lleones volem desitjar-vos a tots unes bones vacances i un bon Nadal!

dissabte, 17 de desembre del 2011

ENS VISITEN UN HISTORIADOR I UN FILÒLEG CLÀSSIC!

Hola a tots! 
Ahir a la classe dels lleons vam tindre una visita molt especial, relacionada amb el nostre projecte de treball del ROMANS. I és que van vindre Quique (historiador) i Jose (filòleg clàssic). Com ja hem estudiat, la tasca dels historiadors és molt important, ja que es dediquen a investigar i escriure el que va passar fa molts anys, i sense ells no ho sabríem. D'altra banda, vam vore que els filòlegs clàssics també son molt importants perquè saben LLATÍ i sense ells no podríem traduir el que van escriure els romans.
Jose i Quique es van presentar en Llatí, ens van portar unes maquetes molt xules del Coliseu, un temple, una galera, un pergamí escrit en Llatí...i ens van explicar moltes coses!!
MOLTES GRÀCIES JOSE I QUIQUE!!

Podeu vore més fotos en el següent enllaç (seleccionar, copiar i pegar a la barra de direccions i premer la tecla enter del teclat)

http://snack.to/ouP0DI

dijous, 15 de desembre del 2011

ENS VISITEN ELS BEBES I LES MAMIS

Aquesta setmana a la classe dels lleons hem tingut una visita molt especial...han vingut les germanetes i germanet de Dounia, Abril i Nerea i les seues mamis. Ens ha fet molta il.lusió coneixer a Prada, Balma, Samir i Sofia!

dissabte, 10 de desembre del 2011

EXCURSIÓ AL CINEMA

Els alumnes d'infantil i 3r Cicle, vam anar dimecres, al cinema "Sucre" de Villarreal a vore "El gato con botas" en 3D. Ens vam ficar unes ulleres i pareixia que els dibuixos arribaren fins nosaltres!

VERO ENS FA UN TALLER D'ARGILA

Aquesta setmana en el taller de families ens va visitar Vero, la mare d'Albert. Ens va explicar que treballa a la Mina de Sant Joan de Moró i ens va portar una sorpresa que ens va encantar...argila!! La vam amasar, vam fer figuretes per l'arbre de Nadal, una "escultura", ens vam "empastrar" sancers i sobre tot vam xalar com a xiquets que som!!
Moltissimes gràcies, Vero!

MENGEM MANDARINES

Els alumnes de l'escola de Sant Joan de Moró, participem en el programa de foment de consum de MANDARINES, per això ens van donar una caixa a cada classe, i tots els alumnes del centre vam esmorzar mandrines, ja que com vam vore a classe son molt sanes, maten els virus i eliminen els greixos i a més....estan BONISSIMES!

ANEM A LA COOPERATIVA D'OLI

Hola a totho!
La classe de les tortuges i dels lleons vam anar fa uns dies a la Cooperativa d'oli de Sant Joan de Moró, on el pare de Mercé ens va explicar com se fa l'oli. Vam vore com descarregaven les olives, les màquines que s'utilitzen...i ens van donar un regalet!
Moltes gràcies!