dijous, 23 de febrer de 2012

SI HAGUÉS NASCUT A ROMA...

Hola  a tothom!
Aquesta setmana hem acabat el projecte de treball dels romans. Ha estat un projecte molt xulo, amb el que tots i totes hem aprés moltissimes coses. Per acomiadar-ho, aquesta canço de Manel que hem treballat....PRECIOSA! ( Disc "Els millors professors europeus") dimarts, 21 de febrer de 2012

ROMANS I ROMANES

 A la classe dels lleons estem acabant el P de T dels romans, i per això hem decidit "viatjar" a l'antiga Roma i fer-nos una foto davant del Coliseu, vestits com autentics soldats romans i patricies romanes...mireu que quapos i guapes!!

SETMANA DE DESTARIFOS

La setmana passada vam estar una mica destarifats! Vam eixir amb la jaqueta de l'inrrevés, ens vam fer una mascara molt bonica, ens vam pintar la cara, vam fer un berenar...i sobre tot ens ho vam passar...com XIQUETS, el que som!

dimarts, 7 de febrer de 2012

FESTA DE LA NEU

Hui a la classe dels lleons hem fet una gran festa...i és que al nostre pati secret...HA NEVAT! Per començar ens hem ficat bufanda, gorro, abric i guants, perque a la neu fa molt de fred. Desrés hem ficat en marxa la nostra imaginació i...qun hem eixit al pati secret, com si fora màgia hem trobat NEU!! MOLTA NEU! Com que era una festa molt xula, hem convidat al nostre pati als altres xiquets d'infantil, i fins i tot han vingut alguns de primària...i a tots ens ha encantat! Ho hem passat genial fent boles, tirant-les als companys...ací ho podeu vore:

ENS VISITA JORJUS MAXIMUS

La setmana passada vam tindre una agradables sorpresa...ens va visitar "Jorjus maximus", un valent soldat romà que ens va contar moltes coses del seu impreri...fin i tot ens va ensenyar el ball del seu campament! Moltes gràcies Jorjus!

FEM EL NOSTRE COLISEU

Com ja sabeu, el projecte de treball que estem fent ara és dels romans. Als lleons el que més els crida l'atenció és ...el Coliseu! Per això vam decidir que feriem el nostre, per poder jugar a l'aula. L'hem fet amb cartrons, paper, cola i pintura. Ens ha costat molt però ha valgut la pena...ara ens ho passem genial amb els "playmobil disfressats de gladiadors" i els lleons...

BENVINGUT MARC!

Hola families! Després d'alguns dies d'haver tornat de les vacances, reprenem el nostre bloc d'aula. Per començar cal donar la benvinguda al nou "lleonet" Marc Membrado, un xiquet molt bonico que ha vingut a la nostra classe des d'Italia! Esperem que estigue molt a gust amb nosaltres!

BENVINGUT MARC!